CIÈNCIA / CONFERÈNCIES / CULTURA

Tribuna Vilanova

Benvolgudes/benvolguts,

El Foment Vilanoví en col·laboració amb el Diari de Vilanova va crear Tribuna Vilanova, un espai on poder escoltar i dialogar amb persones d’interès rellevant a Vilanova i la Geltrú i Catalunya de diferents àmbits d’activitat: social, jurídic, cívic, artístic, literari, …  La intenció era i és fer una sessió mensual i el format és el de sopar-col·loqui.

Per a la propera sessió, dijous 27 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre, comptem amb el doctor Enric Fossas i Colet, doctor en Matemàtiques i rector de la UPC. Ha estat catedràtic a l’àrea d’Enginyeria de Sistemes i Automàtica, també director del Departament de Matemàtica Aplicada i Telemàtica (1993-1999) i de l’Institut d’Organització i Control de Sistemes Industrials (2003 -2009). Des de 1994 ha liderat el grup de recerca ACES (Control avançat de sistemes d’energia), reconegut com grup de qualitat per la Generalitat. He desenvolupat la recerca en sistemes d’estructura variable, més en concret en control de sistemes commutats amb aplicacions a l’electrònica de potència. El títol de la ponència és Panorama actual de la UPC i de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú i serà presentat per l’historiador vilanoví Francesc X. Puig Rovira, el qual durant molts anys estigué vinculat amb les esmentades institucions.

enric-fossas

Ens complau doncs convidar-vos a participar en la propera sessió de Tribuna Vilanova i us demanem que en feu la màxima difusió. Tenint en compte el format, us caldrà contactar amb el Foment Vilanoví , bé mitjançant el correu electrònic tribunavilanovafoment@gmail.com, bé trucant al telèfon de la societat 938931010 les tardes de dimecres a dissabte de 6 a 9 del vespre, indicant el menú escollit. El preu del sopar és de 25€ (20€ pels socis del Foment i subscriptors del Diari de Vilanova).

Menú

Primers

Amanida escalivada
Escudella barrejada

Segons

Albergínies farcides
Canelons de bolets

Postres

Beguda, pa i cafès

Cordialment,

Patronat del Foment Vilanoví

 

Vilanova i la Geltrú, 17 d’octubre del 2016

 

Amb el patrocini de

Imprimir

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.