Lloguer d’espais

La Fundació disposa de cinc sales originàries del segle XIX on es desenvolupen totes les activitats culturals i socials de l’entitat. Ofereix, a més, la possibilitat de llogar aquests espais a particulars, empreses i entitats, per tal de desenvolupar el més diversos actes de caràcter privat o públic.

Les diferents Sales s’adapten perfectament a les més diverses necessitats per la seva àmplia capacitat: des de sopars d’empresa a cursos de formació, passant per reunions, conferències, exposicions, representacions teatrals de petit format, celebracions familiars o presentacions de llibres. L’amplitud de les sales permet, a més, una àmplia versatilitat en la composició de l’espai.

Aquesta versatilitat es complementa amb els corresponents equips de so i retroprojecció, i els serveis de cafeteria i restaurant.

Sala Joaquim Mir Foment02_B
La seva àmplia capacitat, i la decoració de principis del Noucents, la converteixen en un marc immillorable per a la realització de qualsevol acte, bé sigui de caràcter cultural o d’empresa. La possibilitat, a més, de llogar els espais adjacents de les Sales Martí i Torrents i EC Ricart, amplia les versatilitat d’aquest espai.

Socis, 340 €
No Socis/Entitats 400 €

Sales Martí Torrents i EC Ricart (setrilleres)

Foment08_B Les Sales Martí i Torrents i EC Ricart, conegudes a l’entitat amb el sobrenom de les setrilleres, són adients per a les presentacions de petit format, així com els més diversos actes de caràcter més reservat.

Socis, 130 €
No Socis/Entitats 150 €

 

 

Foment06_B

Sala Mir i setrilleres

Sala Mir + una setrillera:

Socis 425€ / No socis o entitats 500€

Sala Mir + dues setrilleres:

Socis 510€ / No socis o entitats 600€

 

 

Sala Amics del Foment

Espai a la primera planta de la seu de l’entitat que, per la seva ubicació i ambient, està destinat sobretot a reunions de treball, cursos i similars, la duració de les quals oscil·li entre una i dues hores.

Socis, 20 €
No Socis/Entitats, 30 €

OLYMPUS DIGITAL CAMERASala Alexandre de Cabanyes
La Sala Cabanyes és l’espai del Foment pensat per a exposicions, tot i que –per la seva capacitat- també és ideal per a la presentació de llibres o per a impartir cursos.

Socis, 255 €
No Socis/Entitats 300 €

 

 

 

Altres complements
Pantalla i projector, 30 €
So i micròfons, 35 €

Per fer la vostra reserva, o per resoldre qualsevol aclariment, qüestió o dubte, poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’entitat (de dimecres a dissabte de 18h  21h) a través del 938931010, o bé del correu electrònic foment@fomentvilanovi.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s