CONCERTS / MÚSICA

Copa Lotus en concert

Dissabte 22 de juny, últim concert del cicle El Foment’24 abans de l’aturada estiuenca amb els vilanovins Copa Lotus. Obertura de portes a les 19:30h. Organitzen: Orbital Produccions i Foment Vilanoví. Preu: 12€ (socis i anticipades 8€). Compra aquí la teva entrada: https://www.orbitalproduccions.com/

Copa Lotus, format per Marc Bala (guitarra i veu), Vidal Soler (guitarra), Marc Benaiges (bateria) i Xavi Yerga (contrabaix) torna amb tota la pinta d’un grup veterà que sap el que vol i amb un nou treball sota el braç, El disc en castellà (RGB Suports, 2024). Un quart àlbum molt esperat després de que sorprenguessin a tothom fa tres anys amb l’aclamat Rock d’estadi. El disc és totalment orgànic i casolà ja que l’han produït ells mateixos amb tot el confort i calma de la llar però, alerta, que igualment pot contenir traces de solos de guitarra i molt rock’n’roll. Els que un dia foren els nanos vilanovins que guanyaven el concurs Sona9 2013, segueixen sent els mateixos de sempre però lluint alguna cana amb orgull i amb més ganes que mai de dir les coses pel seu nom a cop de guitarrot. Així que ara toca treure la pols a les telecasters i tornar a fer rodar el seu enèrgic directe per les carreteres catalanes. It’s only rock català, but i like it!

Abans i després del concert ens acompanyaran les dj’s vilanovines La la la’s, unes amants de la música en general i de tot el que sigui retro en concret.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.