CLÀSSICA / CONCERTS / MÚSICA

Cants de foc i de solstici

Dimecres 19 de juny a les 17h, el Cor Pasífae del Foment us convida al seu concert d’estiu Cants de foc i de solstici, que tindrà lloc a la Residència La Platafoma. Entrada gratuïta.

El programa que inclou, per una banda, cançons populars catalanes interpretades a partir d’un treball d’improvisació vocal col·lectiva i harmonitzades per a una o dues veus i piano; per l’altra, la proposta inclou música medieval (Llibre Vermell de Montserrat) i cançó popular d’autors del segle XX adaptada per a veus i piano (Joan Isaac, Lluís Llach, etc.). 

El cor Pasífae va néixer l’any 2022 i assaja habitualment al Foment els dimecres al vespre. Les persones que el formen hi venen pel plaer de cantar i no és necessari, per ser-ne membre, llegir partitures. El seu repertori se centra en música popular d’autor, música tradicional i antiga, enfocant la mirada, principalment, en autors catalans.

Per establir-hi contacte podeu telefonar al 657447513 (Palmira Tamarit, directora) o enviar un correu al laboratoriarts@gmail.com. També a través d’Instagram: cor_pasifae

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.