CIÈNCIA / CONFERÈNCIES / LLIBRES / PRESENTACIONS

Tribuna Vilanova

Dijous 25 de novembre a les 20h nova sessió del Tribuna Vilanova a càrrec del Dr. Jaume Padrós que presentarà el llibre 2 metges i 1 pandèmia. La vida i el que l’envolta (Simbol Editors). Moderarà l’acte el periodista Francesc Marc Álvaro.

2 metges i 1 pandèmia. La vida i el que l’envolta. Josep Maria Argimon i Jaume Padrós en conversa amb Gemma Bruna.

L’any 2020 ha capgirat la manera com enteníem el món i la medicina, que és tant com capgirar la manera com enteníem la vida. La irrupció de la COVID-19 ha provocat un replantejament de moltes coses que donàvem per segures: qüestions mediques, ètiques, filosòfiques, de model econòmic i social, de l’atenció a la gent gran, la gestió del dol… aquest llibre és una conversa entre dues de les persones que han viscut més a prop la pandèmia i que més han reflexionat al voltant de tot allò que conforma la vida de les persones.

Ens complau doncs convidar-vos a participar en aquesta sessió de Tribuna Vilanova i us demanem que en feu la màxima difusió. Tenint en compte el format, us caldrà contactar amb el Foment Vilanoví, bé mitjançant el correu electrònic tribunavilanovafoment@gmail.com, bé trucant al telèfon de l’entitat 938931010 les tardes de dimecres a dissabte de 6 a 9 del vespre, indicant el menú escollit. El preu del sopar és de 25€ (20€ pels socis del Foment).

MENÚ

Primers

Amanida mix de formatges amb tomàquet confitat
Mousse d’escalivada amb salsa de ceps

Segons

Tall rodó de vedella amb prunes i pinyons
Salmó gratinat a la taronja

El menú inclou ½ ampolla de vi, pa i aigua

No inclou cafè

Cordialment,

Patronat del Foment Vilanoví

Vilanova i la Geltrú, 13 de novembre del 2021

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.