CURSOS

Cursos de teatre

A partir d’aquesta tardor Nacar Teatre prepara uns cursos de formació teatral adreçats a totes les persones que vulguin desenvolupar el seu potencial creatiu, sensibilitat i consciència.

El teatre ens ajuda a expressar-nos, perdre la vergonya, treballar en equip amb els companys i aprendre de la seva creativitat a través d’activitats integradores, creatives i lúdiques, que fomenten la seguretat en nosaltres mateixos i l’expressivitat, estimulen i activen les capacitats naturals de relacionar-se amb el seu entorn en harmonia i en el respecte dels altres.

Nacar Teatre us ofereix una activitat didàctica innovadora i versàtil que porta la capacitat expressiva de cada persona al seu màxim. Una formació de qualitat per a nens, adolescents i adults basada en la creativitat, el joc, l’entrenament físic i el benestar interior.

Les classes, que es portaran a terme a la Sala Cabanyes del Foment Vilanoví, es divideixen en:

  • a partir de 5/6 anys (dimarts de 17:15 a 19:15h). A través de jocs dinàmics i activitats els alumnes desenvolupen la imaginació i la fantasia, l’expressió verbal i corporal i estimulen la seva capacitat de memòria i agilitat mental.
  • de 9 a 12 anys (dijous de 17:15 a 19:15h). Cada classe és una ocasió per compartir la seva creativitat i transformar-la en teatre. Amb el teatre augmenten la seva autoestima, aprenen a respectar i conviure en grup, coneixen i controlen les seves emocions, descobreixen el que és la disciplina i la constància en el treball, a més de desenvolupar-se entre el públic.
  • a partir de 12 anys (divendres de 17 a 20h). Descobrirem el teatre com a eina de comunicació i d’auto-coneixement, per expressar-se i comprendre el món, les dinàmiques que ens mouen. La possibilitat d’expressar-se en un entorn segur, permet als alumnes conèixer-se profundament, mostrant el seu món interior per convertir-lo en teatre.
  • adults (dimarts de 19:30 a 21h). Per a tots els que vulguin apropar-se al món teatral, oferim un espai de treball serè i creatiu. La nostra prioritat és crear un lloc segur, on l’alumne pugui sentir-se lliure d’expressar-se, dissoldre les seves resistències i obrir-se al treball en equip, sense judicis, a través del joc teatral, la improvisació, la consciència corporal, vocal i expressiva.

Preus:

Matricula inscripció (anual) 30€. Mensualitat: 1 hora i mitja 45€ / 2 hores: 55€ / 3 hores: 80€

Els primers 10 inscrits a qualsevol dels cursos obtindran el 10% de descompte sobre la mensualitat. Durant tot l’any acadèmic!

Per fer les inscripcions o més informació: nacarteatre@gmail.com / 608957906

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.