CONCERTS / JAZZ / MÚSICA

6è Cicle de Jazz i Músiques Improvisades

Nou concert del 6è Cicle de Jazz i Músiques Improvisades el diumenge 15 d’abril a les 19h, amb Amaia Quintet. Preu: 7€ (5€ socis i anticipada).

Amaia Hernández, cantant; Jordi Paulí, saxofonista i director artístic del FIMPT; Jordi Mestres, contrabaixista i professor de l’Escola i Conservatori de Música de Vilanova i la Geltrú; i els sitgetans, Oscar Ferret, pianista i Josep “Pinyu” Martí a la bateria, tots ells músics de la zona, Músics de “KM0”, músics de proximitat, es reuneixen per activar i donar suport a la cultura de la nostra comarca. -”la comarca sempre s’ha caracteritzat per la seva vinculació amb el món artístic, en totes les vessants, i des de la part musical ens volem reunir per incentivar més activitats culturals vinculades amb la música”.- diu la cantant.

En aquesta ocasió tindrem l’oportunitat de veure, escoltar i gaudir d’un repertori jazzístic, temes més negres, soul, alguns boleros i temes catalans de la mà d’aquests grans músics… Serà un concert molt proper, dins d’un espai (el Foment Vilanoví) on la formació hi té una gran connexió i com diu l’Amaia Hernández: -“és un lloc amb encant i amb un clar interès per la cultura local.”-

No us podeu perdre aquest esdeveniment, un concert de gran elegància i qualitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s