EL PETIT FOMENT / INFANTIL

El Petit Foment presenta: Darrera de casa

El proper dissabte 25 de novembre a les 18hEl Petit Foment us presenta l’espectacle Darrera de casa de la companyia suïssa Guignol à Roulettes. Organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova i ECOL3VNG.

Entrades: 6€ (socis del Foment 5€ / Socis ECOL3VNG 6 turutes). Què és i com funciona la Turuta? (clica aquí)

Le Guignol à Roulettes és una companyia creada el 1981 per Pierre-Alain Rolle i Marie-Dominique San Jose-Benz a Friburg (Suïssa) dedicada al teatre de titelles i enfocada principalment al públic familiar. Com diu el seu propi nom (Guinyol sobre patins/rodetes) són itinerants i amb els seus més de 25 espectacles han fet gires per tot Europa i participat a festivals internacionals (Xina, Rússia, Àfrica occidental, Carib i Amèrica del Sud) on han guanyat un important número de premis i distincions.

Darrera de casa

Sinopsis:

Al seu jardí, Bonifacio i els seus amics, s’estiren a la gespa per mirar els núvols. A prop, el governador de la ciutat grisa ordena asfaltar i construir. Els obrers Pim i Pam no paren mai i fan estralls. La ciutat creix, les flors desapareixen. Una grua amenaça… La senyora Paulette prepara la seva arma secreta, una tassa de xocolata calenta. Darrere de casa hi haurà baralles, sens dubte, però també rialles i tendresa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s