CONFERÈNCIES / CULTURA

Tribuna Vilanova

Benvolgudes/benvolguts,

El Foment Vilanoví en col·laboració amb el Diari de Vilanova va crear Tribuna Vilanova, un espai on poder escoltar i dialogar amb persones d’interès rellevant a Vilanova i la Geltrú i Catalunya de diferents àmbits d’activitat: social, jurídic, cívic, artístic, literari, …  La intenció és de fer-ne una sessió bimensual i el format és el de sopar-col·loqui.

Per a la propera sessió, dimecres 22 de març a les 8 del vespre, comptem amb el senyor Xavier Antich i Valero, filòsof, professor d’Estètica a la UdG i president de la Fundació Tàpies. Ha escrit diversos llibres, com Introducción a la metafísica de Aristóteles. El problema del objeto en la Filosofía primera (1990), El rostre de l’altre. Passeig filosòfic per l’obra d’Emmanuel Lévinas, Premi Joan Fuster d’assaig (1992), La doctrina del ser en Aristóteles. Lectura del libro Z de los Metafísicos (1997). Ha estat l’editor del recull de textos d’Antoni Tàpies En blanc i negre. Assaigs (2009) i del volum col·lectiu De animales y monstruos (MACBA, 2011). Ha traduït diversos filòsofs contemporanis, com  Merleau-Ponty, Emmanuel Lévinas, Franco Rella i Chantal Mouffe. Ha escrit en diversos diaris, com El País i l’Avui, La Vanguardia, i des de 2014 escriu setmanalment a l’Ara. Des del desembre de 2011 forma part del Consell de Cultura de la ciutat de Barcelona. La ponència porta com a títol “Ètica pública. A propòsit de les problemàtiques relacions entre ètica i política”. Serà presentat pel sr. Ignasi Riera.

 

Ens complau doncs convidar-vos a participar en aquesta sessió de Tribuna Vilanova i us demanem que en feu la màxima difusió. Tenint en compte el format, us caldrà contactar amb el Foment Vilanoví, bé mitjançant el correu electrònic tribunavilanovafoment@gmail.com, bé trucant al telèfon de la societat 938931010 les tardes de dimecres a dissabte de 6 a 9 del vespre, indicant el menú escollit. El preu del sopar és de 25€ (20€ pels socis del Foment i subscriptors del Diari de Vilanova).

MENÚ

PRIMERS
Amanida de maduixes
Crema de carbassó amb cruixent d’ibèric
SEGONS
Cuixetes de pollastre rostides a la Mery
Bacallà a la llauna
Postres vi i cafès

 

Cordialment,

Patronat del Foment Vilanoví

 

Vilanova i la Geltrú, 6 de març del 2017

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s