LLIBRES / PRESENTACIONS

Presentació del llibre “Periodismo en reconstrucción”

Divendres 17 de març, a les 19h al Cafè del Foment, l’Associació de Periodistes del Garraf presenta el llibre Periodismo en reconstrucción. De la crisis de la prensa al reto de un oficio más independiente y libre del periodista Josep Carles Rius.

En el llibre, Rius repassa els darrers 40 anys de la professió, des de la premsa durant el franquisme al periodisme digital i les xarxes socials; examina la crisi dels mitjans de comunicació; analitza les iniciatives dels darrers anys que intenten la regeneració de l’ofici; reflexiona sobre els reptes del periodisme, i indaga en el seu futur.

Periodismo en reconstrucción es nodreix de l’àmplia experiència de Josep Carles Rius en diversos mitjans: actualment és president de la Fundació Catalunya Plural i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona; anteriorment havia estat sotsdirector de La Vanguardia, director de Público a Catalunya, i havia treballat a El Noticiero Universal, El Periódico i TVE. També va ser degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s